Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, luottamuksellisuus ja toimivuus

Yleistä

Agentum on kotimainen yritys, joka pyrkii tarjoamaan parasta palvelua oleellisen ja operatiivisen tiedon keräämiseksi ulkoisista sähköisistä lähteistä. Yksinkertaisesti sanottuna automatisoimme asiakkaamme rutiinitehtävät ja vapautamme heidän aikansa käytettäväksi paljon tuottavampaan toimintaan.

Agentum on osa Lingsoft-konsernia.

Asiakkaat

Agentumilla on yli 100 asiakasta Suomessa ja niiden kautta myös ulkomaisia toimeksiantajia. Asiakkaiden koko vaihtelee pk-yrityksistä suuriin ja asiakkainamme on myös Suomen huippuyrityksiä. Asiakkaamme toimivat monella eri alueella ja mitä erilaisimmissa tehtävissä. Yhteistä kaikille on, että tänä päivänä kaikkien alueiden ja osastojen työntekijät  tarvitsevat tuoretta ja oleellista tietoa. Myös julkinen sektori kuuluu asiakkaisiimme.

Palvelut

Palvelumme perustuvat aina asiakkaan todelliseen tarpeeseen. Katsomme kokonaisuutta ja tarjoamme ratkaisuja, jotka helpottavat yrityksen asiantuntijoita työskentelemään tehokkaammin ja saamaan laajemman tietopohjan. Tarjoamme palveluita julkisista hankinnoista, räätälöidystä liiketoimintaympäristön seurannasta sekä uutisseurannasta.