Autamme asiakkaitamme saamaan ajantasaista ja olennaista tietoa

Mediaseuranta

Kuvaus

Kuvaus

Agentum Media Monitor on uutisseurantapalvelu, joka pitää koko organisaation ajan tasalla oman alan tapahtumista. Palvelussa on yli 700 koti- ja ulkomaista verkkolähdettä. Palveluun voi valita halutut lähteet tästä lähdejoukosta.

Palvelussa voidaan määrittää, millä kielillä hakutuloksia halutaan (suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, espanja, tanska, norja, italia, venäjä, viro, liettua, latvia, puola, tsekki, slovakia). Tällöin palvelusta pitää löytyä lähteitä kyseisellä kielellä. Palvelussa on mahdollista esittää kotimaiset ja ulkomaiset uutiset erikseen.

Tekninen muoto

Tekninen muoto

Palvelun hakutulokset voidaan lukea selainkäyttöisessä Media Monitor -näkymässä. Näkymä on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja se näyttää automaattisesti luodun tiivistelmän tekstistä sekä linkin alkuperäiseen dokumenttiin. Käyttöliittymät voidaan esittää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Hakutulokset voidaan myös jakaa valituille henkilöille sähköpostitse haluttuna ajankohtana. Lisäksi hakutulokset voidaan esittää intranetissä tai extranetissä Agentumin SharePoint Web Partin kautta tai tavallisella RSS-syötteellä.

Käyttäjäoikeudet

Käyttäjäoikeudet

Palveluun määritetyille pääkäyttäjille voidaan luoda käyttäjätunnukset, joilla on sekä luku- että muokkausoikeus hakuprofiileihin. He voivat tällöin lisätä, poistaa ja muokata hakuja. Muilla käyttäjillä on lukuoikeus Media Monitor –näkymässä ja halutuille vastaanottajille voidaan lähettää hakutuloksista uutiskirje. Agentum järjestää käyttäjille koulutuksen palvelun toiminnasta.

Raportointi- ja analysointipalvelu

Raportointi- ja analysointipalvelu

Media Monitor –palvelu sisältää analysointitoiminnon, jonka avulla voidaan seurata uutisoinnin määrää ja sen kehitystä valitulla ajanjaksolla sekä luokitella uutisia aihealueittain.